1 iunie 2011

De ce ursul carpatin n-are coadă...

...IAR HARGHITA ŞI COVASNA NU SE VOR SEPARA NICI ODATĂ

Pe site-ul lui David Strahan am descoperit HARTA ITERACTIVĂ A EPUIZĂRII PETROLULUI, foarte instructivă, dealtfel, şi care vine să explice şi să confirme studiul lui Matt Savinar VIAŢA DUPA CRAHUL PETROLIER.
Clik pe imagine pentru activare hartă
Ţările care au depăşit "apogeul" producţiei de petrol şi se află în declinul extracţiei/producţiei sunt colorate în roş, iar cele care abia se apropie de acest "apogeu al petrolului" - în verde.

Dacă facem clik pe ţara căutată, apare informaţia sumară şi un fişier clikabil în mijlocul ţării,
care, odată deschis, ne furnizează multă informaţie utilă despre "situaţia la zi" cu carburanţii fosili în ţara respectivă.
Tot umblând din clik în clik, dintr-o dată am înţeles de ce Harghita şi Covasna nu au nici o şansă la vre-o autonomie, ca să nu vorbim de separare.
Informaţia despre Sudan m-a dumerit pe deplin - în Sudul rebel este mult ţiţei şi încă nu a fost atins "apogeul petrolului". Uitaţi-vă cu câtă grijă au fost deja separate în două fluxurile petroliere ale ţării.
Oare mai e loc de întrebări şi nedumeriri cum de sa produs atât de rapid referendumul şi separarea Sudului? La un debit zilnic de 420000 barili, orice ţară poate fi sfâşiată în bucăţi de către marii consumatori, tot mai înfometaţi şi mai nervoşi! 
Eu zic, mare noroc a mai avut România că a trecut apogeul extracţiilor în 1976, căci în caz contrar, cu siguranţă că se trezea mâine-poimâne cu Republica separatistă Muntenească la Ploieşti!

MDA. SE PREFIGUREAZĂ O DISTRACŢIE DE MINUNE!
LIMITELE CREŞTERII AU FOST EPUIZATE; SUPRAPOPULAŢIA GALOPANTĂ NE-A 
PREGĂTIT O NOUĂ "CAPCANĂ MALTHUSIANĂ", IAR DESPRE COŞMARUL 
CARE VA URMA,MALTHUS NE AVERTIZA ÎNCĂ ACUM 200 ANI:
Foamete, epidemii, rescoale şi războaie civile, războaie externe, moartea unor mase mari de populaţie, 
de proporţiile unor catastrofe demografice, distrugerea/pustiirea oraşelor, declinul agriculturii, 
meşteşugurilor şi comerţului, redistribuirea proprietăţii, reforme şi revoluţii sociale.
(Faza Colapsului socio-economic al Ciclului Demografic)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu